Curs website

Pentru cine este cursul?

Orice vârstă!

Cursul de creare website-uri este:

 • ideal pentru antreprenorii din mediul de business online care doresc să își creeze și actualizeze website-ul pentru companie / brand-ul personal sau pentru alte entități juridice contra cost.
 • ideal pentru freelancerii români care doresc să învețe sau să aprofundeze munca în acest domeniu și să își câștige existența făcând website-uri pentru diferite brand-uri naționale și internaționale
 • ideal pentru studenții care și-au dat seama că teoria din Facultate nu le va aduce bani și că pot să ducă o viață frumoasă în studenție făcând $$ frumoși pe lângă
 • ideal pentru marketeri deoarece website-ul combinat cu toate cunoștințele de marketing acumulate = $$$+
 • ideal pentru graphic designeri deoarece ei înțeleg cel mai bine cum ar trebui să arate estetic un website care să atragă privirile și combinat cu actualele lor cunoștințe de grafică vor putea crea website-uri WOW
 • ideal pentru influenceri deoarece își pot crea propriul website prin care să își spună propria poveste, să creeze o legătură între toate rețelele sociale și să fie #maicool

Ce ai nevoie ca să poți urma cursul de creare website-uri?

✖ Zero Experiență

✖ Zero Cunoștințe de Programare

✖ Zero Cunoștințe în domeniu

✔ Laptop / Calculator

✔ Conexiune la internet

✔ Cunoștințe de operare calculator nivel mediu

webstars

De ce merită să cumperi cursul?

Singurul curs de creare website de care ai nevoie pentru a face orice tip de website îți dorești!

Înveți pas cu pas să creezi orice tip de website dorești

În curs vei învăța cum să setezi totul bine încă de la început și scapi de sutele de ore de research pe Google

Acces pe viață

Odată cumpărat, vei avea acces instant și nelimitat la curs și resursele cursului

Acces la materiale premium

Îți vom oferi toate materialele de care ai nevoie: tema premium pe care vom lucra, module etc.

Acces la grupul privat & Suport

Odată înrolat în curs vei primi un link către grupul privat de Discord unde poți discuta liber, poți adresa întrebări și poți cere ajutor

Acces la viitoarele actualizări

În timp vor apărea multe actualizări la curs deoarece dorim să răspundem nevoilor membrilor din grupul privat

100% Returnare a investiției

Informațiile din curs te vor ajuta să creezi website-uri pe care le poți vinde cu minim 500 de euro/website

De ce facem publice aceste informații?

Foarte simplu! Trăim în era digitală și românii și-au dat seama că e important să aibă un website și că nu e chiar atât de complicat să facă unul din moment ce există cursuri din care poți învăța pas cu pas ce și cum să faci. Cererea de pe piață este foarte mare. Încă există mii de firme în fiecare oraș din țară care au website-uri vechi/neactualizate sau care nici nu au website. Ne-am dat seama că singuri nu putem face față la toată cererea și, pe de altă parte, știm că mereu există oameni care își doresc să facă ei singuri totul. 

Un alt motiv ar fi acela că există mulți amatori în piață care au văzut 2-3 tutoriale pe internet și se consideră mari experți în creare de website-uri. Aceștia de obicei își promovează serviciile pe criteriul „e ieftin” și găsesc antreprenori dispuși să plătească acei bani tot pe considerentul că „e ieftin”. Însă de multe ori apare discrepanța între așteptări și realitate și ceea ce se oferă nu atinge un nivel minim de calitate. Noi prin acest curs punem bazele creării unor website-uri calitative, plăcute privirii, rapide și ușor de personalizat astfel încât vei putea satisface și cele mai pretențioase cereri de la clienții tăi.

Ce vei învăța în acest curs?

În acest curs vei învăța cum să creezi website-uri profesionale în Wordpress fără să știi programare. 

Ce este Wordpress?

Explicat într-un mod simplu, Wordpress este cea mai mare platformă gratuită din lume de creare de website-uri (un fel de Linux pentru calculatoare) în care developerii pot contribui în mod liber la dezvoltarea ei. Este precum Wix, dar mai bună. Instalând Wordpress vei beneficia de acces la mii de resurse gratuite și contra cost, resurse ce te vor ajuta să îți stilizezi website-ul și să îl faci mai frumos și mai pe placul tău. 

✔ Dorești un website pentru hotel? Îl poți face!

✔ Dorești un website de imobiliare în care să prezinți ofertele publicului larg? Îl poți face!

✔ Dorești un magazin online ușor de configurat și manageriat? Îl poți face!

✔ Dorești un website pentru brandul tău personal în care să îți vinzi imaginea pe internet? Îți poți face!

✔ Dorești un website ideal pentru a-ți vinde serviciile și produsele afacerii tale? Îl poți face!

✔ Dorești un website în care să vinzi cursuri, cărți, materiale digitale, să câștigi din scris sau reclame? Îl poți face!

Poți face orice îți dorești prin intermediul Wordpress și cu ajutorul informațiilor obținute de pe urma acestui curs. 

Cursul include videoclipuri în care Andrei Isip (fondatorul agenției Vincit.Ro) explică pas cu pas cum să îți cumperi domeniul (ex: numelecompaniei.ro), cum să alegi pachetele de găzduire potrivite, te va face să înțelegi domeniul per ansamblu, îți va arăta cum să instalezi Wordpress, te va ajuta să îl înțelegi cum funcționează, îți va oferi resurse premium fără să plătești în plus și te va îndruma să îți creezi website-ul ideal pentru tine!

Totodată acest curs te va învăța cum să faci marketing pe website-ul tău. Vei învăța tehnici avansate de marketing: setare newsletter, Facebook Pixel pentru reclame, SEO pentru a apărea pe Google când lumea caută informații și multe altele!

De asemenea, pe lângă lucrurile „basic” ce țin de crearea website-ului vei învăța inclusiv aspecte importante de User Experience, Design, optimizare imagini, adăugare secțiuni personalizate, monetizare, cum să aranjezi elementele în pagină ca să fie atractive și multe altele!

Un website creat în Wordpress se poate vinde cu 100, 200, 300, 500, 1000, 2500 de euro și chiar mai mult, în funcție de complexitatea sa. Prin complexitate ne referim la numărul de pagini/ câte module are/ ce facilități are în plus etc.

După ce pui în aplicare informațiile dobândite din acest curs vei putea liniștit să îți scoți investiția (adică banii plătiți pe curs) doar dintr-un singur website vândut.

Treci din stadiul de începător la avansat! Cumpără cursul acum!

Cum vor fi website-urile realizate de tine în urma finalizării acestui curs?

Potrivite pentru orice tip de ecran
Ușor de configurat și administrat
Cu design unic, personalizat de tine
Realizate după standardele europene
Securizate
Rapide

De ce să plătești pe cineva să îți facă website-ul când îl poți face singur?

PRO (pentru curs):

 • înveți pas cu pas să îți creezi website-ul de prezentare al companiei pe care să îl transformi treptat într-o mașinărie de vânzări
 • nu mai ai de plătit pe alții să îl facă (salvezi bani) și te ocupi singur de mentenanță (salvezi bani)
 • dacă ai o afacere în acest sens poți crea și vinde website-uri cu minim 200 de euro (noi le vindem cu minim 400)
 • faci website-ul după propria ta viziune și știi că ceea ce ai făcut acolo este făcut cu multă atenție
 • poți cumpăra cursul pentru un angajat de-al tău care să învețe să facă treaba pentru tine

Contra (pentru curs):

 • dacă afacerea ta nu constă în a crea website-uri pentru alții, mai bine concentrează-te pe afacere și lasă crearea de website-uri pentru cei pasionați care din asta trăiesc!
 • este posibil să nu ai suficient timp să te ocupi de crearea website-ului și de mentenanță, fiind ocupat cu alte lucruri mai importante

În cazul în care dorești un website ca la carte îți putem crea noi unul, așadar poți apela cu încredere la serviciile Vincit.Ro.

Ce spun oamenii despre noi?

stars

Întrebări și răspunsuri despre curs

 • Noi credem că da, însă depinde de tine. Dacă ești deja experimentat, sau ai găsit alternative mai bune este în odrine și dacă nu îl cumperi. Acest curs este potrivit pentru cei care se regăsesc în tot ce am scris noi în prezentarea cursului. 

  Dacă ești chiar la început îți spunem că informațiile din acest curs îți vor salva sute de ore de căutat tutoriale pe internet, rezolvat erori, găsirea soluției ideale.

  Iată care credem că sunt principalele atuuri:

  • accesul pe viață, mai ales în condițiile în care vei primi constant actualizări și suport pentru curs
  • grupul privat în care poți discuta liber cu noi sau cu alți membrii orice pe subiectul nostru de interes
  • prețul accesibil (poate părea scump pentru unii, însă dacă ar fi să dai tu banii cuiva să îți facă, mai ieftin de atât nu ți-ar face, iar dacă ar fi să faci tu cuiva website-uri, mai ieftin de atât cu siguranță nu le-ai face) și returnarea instantă a investiției
  • îți arătăm inclusiv aspecte importante ce țin de UX/UI, Marketing, Branding și partea legislativă
  • conținutul credem că este tot ce vei avea nevoie pentru a face website-uri cool, pe gustul tău 🙂

Vrei să ne scrii?

WebStars by Vincit.Ro

sigla-vincit